Stoiximan Super League

Προς χειρουργείο ο Όσκαρ Γκαρθία, δύσκολα με Ατρόμητο

Ο Όσκαρ Γκαρθία εξακολουθεί να νοσηλεύεται έχοντας φλεγμονή σκωληκοειδίτιδας και υψηλό πυρετό. Πιθανότατα θα χειρουργηθεί και δύσκολα θα είναι στον πάγκο με τον Ατρόμητο.

Ο Όσκαρ Γκαρθία παραμένει κλινήρης στο νοσοκομείο μετά τους έντονους πόνους που παρουσίασε και οι οποίοι οφείλονται σε έχοντας φλεγμονή σκωληκοειδίτιδας. Ο Καταλανός προπονητής, που δεν ήταν δυνατό να είναι στον πάγκο στη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ακόμη και το βράδυ είχε αρκετά υψηλό πυρετό.

Πιθανότατα την Πέμπτη θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και αυτό θα καταστήσει σχεδόν απίθανη την παρουσία του όχι μόνο στις προσεχείς προπονήσεις, αλλά και στον πάγκο για το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Έτσι όλα δείχνουν πως ο Χρήστος Κόντης θα ξαναχρειαστεί να είναι πρώτος προπονητής στο ματς της 21ης αγωνιστικής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x