Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Προσηλωμένος στο έργο του στον ΠΑΟΚ ο Μπότο, το ψάχνει για Κοτάρσκι»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Την αντίδραση του Ζοσέ Μπότο στα βραζιλιάνικα δημοσιεύματα που τον θέλουν στα υπόψη της Φλαμένγκο μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στη συνέχεια μίλησε για τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ.

«Υπήρξε η Σπέτσια, η Μπεσίκατς και τώρα η Φλαμένγκο, δεν βγάζω άκρη τι γίνεται με τον Μπότο. Δεν γίνεται συνέχεια ανά τακτά διαστήματα να βγαίνουν τέτοια δημοσιεύματα. Εκείνος γελάει με αυτά τα δημοσιεύματα, σίγουρα όμως νιώθει κολακευμένος με τα δημοσιεύματα και τώρα τρέχει τον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ με στόχο την ανανέωση του ρόστερ. Δεν υπάρχει το οποιοδήποτε θέμα, αφού εδώ είναι και για εδώ δουλεύει και έχει μπροστά του πάρα πολλές αλλαγές. Πιστεύει πάρα πολύ σε αυτό που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για τις εξελίξεις σε… μεταγραφικό επίπεδο για τους Θεσσαλονικείς:

«Ο ΠΑΟΚ ψάχνει ότι δεν θα έχει μπλεξίματα με τον Κοτάρσκλι με τον οποίο έχει συμφωνήσει, όμως μετά τον Άγιαξ εκείνος πήγε στην Γκόριτσα και δεν θέλει να έχει πρόβλημα με τον τερματοφύλακα που θεωρείται μία από τις σημαντικές προσθήκες. Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ φέρεται να τα έχει βρει με τον Μάρκο Ρέντε και τώρα απομένει να τα βρει με την Χέρακλες. Και στη συνέχεια θα καταλήξει στις επόμενες προσθήκες του, ενώ υπάρχουν δημοσιεύματα για τον Κεϊτά Μπαλντέ και αν θα αλλάξει κάτι με τον Σενεγαλέζο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x