Άμεσα αναμένονται εξελίξεις στην προσπάθεια της ΑΕΚ για την απόκτηση αριστερού εξτρέμ. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», έχει κατατεθεί πρόταση αγοράς σε ομάδα προηγμένου πρωταθλήματος, όπου και αγωνίζεται ο εκλεκτός των «κιτρινόμαυρων» και η απάντησή της αναμένεται πιθανότατα μέχρι αύριο.

Για τον ποδοσφαιριστή δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερα στοιχεία πέραν του ότι είναι 24 ετών και έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με την «Ένωση» ασκώντας πιέσεις στην ομάδα του για να ολοκληρωθεί το deal. Στην ΑΕΚ δείχνουν σίγουροι για τη συγκεκριμένη περίπτωση, γι’ αυτό και προχώρησαν σε πρόταση αγοράς κι όχι δανεισμού με οψιόν αγοράς.

Πάντως υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις στο συρτάρι, που θα ενεργοποιηθούν σε περίπτωση που η απάντηση που θα εισπράξουν για τον 24χρονο εξτρέμ δεν είναι αυτή που επιθυμούν στις τάξεις της ΑΕΚ.

Εξελίξεις αναμένονται σύντομα και για τον δεξιό μπακ. Ο Έλι Ντάσα παραμένει στα υπόψη, ειδικά όσο δεν προχωρά σε επέκταση συμβολαίου με την Φίτεσε, που τον δεσμεύει ως το επόμενο καλοκαίρι. Φυσικά εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις παικτών για τη συγκεκριμένη θέση, πέραν του Ισραηλινού διεθνούς άσου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x