Stoiximan Super League

Πρόταση για ΟΦΗ από Λελεδάκη

Επίσημη πρόταση για το μέλλον του ΟΦΗ κατέθεσε ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λελεδάκης, ο οποίος συμμετείχε στο τελευταίο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ.

Αυξάνεται το ενδιαφέρον για το μέλλον του ΟΦΗ, αφού μετά την κίνηση των επτά επιχειρηματιών και ο Μιχάλης Λελεδάκης κατέθεσε επίσημη πρόταση την Τρίτη.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο στον ΣΠΟΡ FM Κρήτης, ενώ από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ υπήρξε σχετική ανακοίνωση με την οποία πέραν της πρότασης, τονίζεται πως προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο Γιάννη Δανδάλη.

Η ανακοίνωση:

«Ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λελεδάκης κατέθεσε σήμερα Τρίτη (9/6) το μεσημέρι πρόταση ενδιαφέροντος για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ. Προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία του επιχειρηματία με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, ο οποίος και του ζήτησε να καταθέσει εγγράφως την πρόταση του στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, όπως και έγινε».

Σε κάθε περίπτωση οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη ξεκαθαρίζουν πως θα αξιολογήσουν κάθε πρόταση και θα πάρουν εκείνη την απόφαση που θα διασφαλίζει τα συμφέροντα του σωματείου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x