Stoiximan Super League

«Πρόταση του Άρη για Κένεντι Μπόατενγκ»

Την πληροφορία πως ο Άρης έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στη Ριντ για την απόκτηση του Κένεντι Μπόατενγκ επιβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής του αυστριακού συλλόγου.

Επίσημη μορφή παίρνει πλέον το ενδιαφέρον του Άρη για τον Κένεντι Μπόατενγκ, καθώς ο αθλητικός διευθυντής της Ριντ επιβεβαίωσε τη συγκεκριμένη πληροφορία.

Συγκεκριμένα, ο Γκέραλντ Μπαουμγκάρντνερ δήλωσε στην εφημερίδα «Kurier» πως οι Θεσσαλονικείς έχουν καταθέσει καλή προσφορά για τον Γκανέζο αμυντικό.

Ο παράγοντας του αυστριακού συλλόγου ανέφερε πως «ο Άρης Θεσσαλονίκης θέλει να αγοράσει τον Μπόατενγκ και η προσφορά είναι καλή», ενώ υπογράμμισε ότι «θέλουμε να κρατήσουμε την ομάδα μας όπως είναι. Υπάρχει ένα σημείο… πόνου (στις διαπραγματεύσεις) και κάτω από αυτό το σημείο δεν θα πούμε ναι. Αυτή τη στιγμή το ποσό είναι ακόμα μακριά από αυτό…».

Εκείνο που προκύπτει, σίγουρα, είναι πως οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις, ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να μπορέσουν οι «κίτρινοι» να ενισχυθούν στα μετόπισθεν ενόψει της φετινής σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x