Stoiximan Super League

Προτεραιότητα ο Σίβοκ

Ο Τόμας Σίβοκ αποτελεί την πρώτη επιλογή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας, όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη "κορυφής" που έγινε τη Δευτέρα. Εναλλακτική επιλογή ο Σπάχιτς...

Ο κύβος ερρίφθη... Ο Τόμας Σίβοκ είναι ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας. Αυτό αποφασίστηκε στη σύσκεψη που είχαν τη Δευτέρα οι επικεφαλής του μεταγραφικού σχεδιασμού του τριφυλλιού.

Σε αυτή, οι υπεύθυνοι έκριναν ότι ο Τσέχος στόπερ ταιριάζει περισσότερο στο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας και θα πρέπει σε αυτόν να πέσει το βάρος, αφήνοντας τις άλλες περιπτώσεις στόπερ σε... δεύτερη μοίρα.

Ωστόσο, η προσπάθεια του τριφυλλιού για να πείσει τον Σίβοκ δεν πρόκειται να είναι εύκολη. Ο Τσέχος έχει μείνει ελεύθερος από την Μπεσίκτας και ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Επίσης, το κασέ του είναι υψηλό, αφού ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ, και δεν αποκλείεται να γίνει μεγαλύτερο με τον ανταγωνισμό που υπάρχει.

Μετά τον Σίβοκ, οι πράσινοι ξεχώρισαν τον Σπάχιτς. Στον Παναθηναϊκό αναγνωρίζουν ότι πρόκειται για έναν καλό παίκτη, που μπορεί να αποτελέσει την "εγγύηση" στην άμυνα για τη νέα σεζόν. Ωστόσο, η ηλικία του Βόσνιου αμυντικού (34) είναι ένα στοιχείο που προβληματιζει. Η προσπάθεια απόκτησής του είναι σαφώς περισσότερο εύκολη από εκείνη του Σίβοκ, όπως και το συμβόλαιό του, το οποίο δεν είναι τόσο "τσουχτερό". Με την πλευρά του Σπάχιτς υπάρχουν επαφές οι οποίες θα συνεχιστούν.

Στο μυαλό των υπευθύνων του τριφυλλιού είναι και ο Σιανί ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Λάτσιο. Στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι έχει πρόταση από την ελληνική ομάδα στα χέρια του, την οποία και σκέφτεται να αποδεχθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x