Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Προτιμά να φύγει, παρά να αλλάξει την φιλοσοφία του ο Λουτσέσκου»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Το κλίμα που επικρατεί στον ΠΑΟΚ ενόψει και του «τελικού» με την Λίνκολν για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Conference League μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θα είναι διαφορετικό ματς σε σχέση με τα προηγούμενα. Είναι ένα παιχνίδι δίχως αύριο, είναι ένας τελικός και συνδυάζεται με το άλλο παιχνίδι του ομίλου, αφού παίζουν ρόλο οι ισοβαθμίες και τα γκολ. Είναι αδύναμος αντίπαλος και αυτό είναι στο μυαλό όλων. Δεν έχει να χάσει πολλά και από την πνευματική προετοιμασία του Λουτσέσκου αισθάνομαι ότι έχει ανεβάσει σημαντικά τη σημασία της αναμέτρησης», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Είναι ένας μεγάλος στόχος, από τους πιο σημαντικούς του ΠΑΟΚ. Από την Κυριακή και μετά θα επιστρέψουν τα προβλήματα. Την Πέμπτη είναι κάτι άλλο… Έχει μία ευκαιρία να έχει την τύχη στα χέρια του, να την αξιοποιήσει μήπως γυρίσει το κουμπί. Έχει τη δυνατότητα ο ΠΑΟΚ να προκριθεί, χωρίς να κοιτάει το άλλο ματς, αν δεν κοιτάει την εξέλιξη στο άλλο παιχνίδι», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Από την Κυριακή τους πιέζει αρκετά ενόψει του αγώνα της Πέμπτης, έχει ανεβάσει σημαντικά την αξία της αναμέτρησης και έτσι στα κόκκινα θα πάει ο ΠΑΟΚ για να παίξει αυτή την πρόκριση. Δεν μπορεί να αλλάξει κάτι στην ομάδα. Έχει δύσκολα ματς, όμως δεν θα αλλάξει την τακτική του. Σε τέτοιες καταστάσεις πας για το 0,5-0, κάτι που δεν θέλει ο Λουτσέσκου. Προτιμά να φύγει, παρά να αλλάξει την φιλοσοφία του. Δεν έχει και επιλογές σε επίπεδο προσώπων…».

Ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, είπε: «Έχουμε επανεμφάνιση Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος τόνισε πως θα μιλήσουν με πράξεις. Είναι δεδομένο ότι θα ενισχυθεί στα πλάγια μπακ και στο “10”. Είναι ξεκάθαρο ότι ασχολείται με τον Λάρσεν της Ουντινέζε, η οποία δεν τον υπολογίζει. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις και είναι ξεκάθαρα στόχος του ΠΑΟΚ, ένας μεσοεπιθετικός στο “10” και θα δούμε τι θα συμβεί στις άλλες θέσεις που υποφέρει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x