Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Ολλανδία και στο Σίνταμ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν πρόγραμμα στο ξενοδοχείο τη χθεσινή ημέρα, ενώ σήμερα υπάρχει διπλή προπόνηση.
Την ίδια ώρα, οι μηχανές στα μεταγραφικά είναι στα… κόκκινα. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαδικασία υλοποίησης ορισμένων κινήσεων, επιλέγοντας να κάνει όσο το δυνατόν ταχύτερα ορισμένες από τις κινήσεις του. Σε αυτόν τον άξονα λοιπόν οι Πειραιώτες προχωρούν δύο ακόμη προσθήκες στο μεσοεπιθετικό σκέλος. Τόσο αυτή του Ζότα Σίλβα, όσο και του Ζόελ Ρόκα.
Περιπτώσεις εξτρέμ αμφότερες, με τον πρώτο να ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ και ο δεύτερος στην Τζιρόνα. Δεν αποκλείεται δε, οι δύο αυτές μεταγραφές να ολοκληρωθούν ακόμη και εντός του σαββατοκύριακου.
Για τις δύο υποθέσεις μίλησε ο Γιώργος Τσανάκας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM το βράδυ της Παρασκευής, επισημαίνοντας μάλιστα πως ο Ζινεντίν Σμαΐλοβιτς παραμένει στην κορυφή της λίστας των δεξιοπόδαρων στόπερ και ότι υπάρχει επαναπροσέγγιση στον Νοά Καντιού και τη Λοριάν.
Ιδανικά, ο Ολυμπιακός αν έκλεινε και τις τέσσερις αυτές κινήσεις τις ερχόμενες ημέρες, θα είχε υλοποιήσει ένα ποσοστό του 70-75% του πλάνου του. Περνώντας στη συνέχεια με την… αρωγή του Κορδόν στο κομμάτι των αποχωρήσεων και της αποσυμφόρησης του ρόστερ, με σκοπό να γίνουν και οι τελευταίες κινήσεις σε θέσεις όπως των μπακ (αριστερό και δεξί) και του ποδοσφαιριστή που θα παίζει ως περιφερειακός φορ.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






