Stoiximan Super League

Προχωρά παντού ο Μελισσανίδης

Οι δουλειές του -ειδικά αυτές τις μέρες- τρέχουν. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όμως, «τρέχει» αδιάκοπα και το πρότζεκτ επιστροφής στην ΑΕΚ. Με συνεχείς επαφές και πυρετώδεις ετοιμασίες σε όλα τα επίπεδα.

Οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες -και κυρίως η αγορά του ΟΠΑΠ- προφανώς και κράτησε… απασχολημένο τις τελευταίες μέρες τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Δεν τον εμπόδισε ωστόσο να συνεχίσει να κινεί αδιάκοπα τα νήματα της επιστροφής του στην ΑΕΚ. Και μάλιστα σε όλα τα μέτωπα.

Αφενός σε αυτό της χρηματοδότησης του γηπέδου λοιπόν (η οποία υπολογίζει να φτάσει στα 50-60 εκατ. ευρώ) έχει εξασφαλίσει ήδη τη στήριξη των Παππά, Χατζηιωάννου και τη δέσμευση των Κανελλόπουλου, Γκούμα ότι θα συνδράμουν. Την ίδια ώρα βρίσκεται σε επαφές και με άλλους επιχειρηματίες (αλλά και εταιρείες για χορηγία του ονόματος), ενώ φέρεται να το έχει προτείνει ακόμα και στον συνέταιρό του στον ΟΠΑΠ, Γίρι Σμετς.

Παράλληλα με το θέμα του γηπέδου ωστόσο, ο Μελισσανίδης δρομολογεί και τις εξελίξεις στο θέμα της Ερασιτεχνικής. Έχει δρομοληγήσει ήδη τις κινήσεις του λοιπόν για τις επικείμενες εκλογές -με κυριότερη εξ αυτών τη συνάντησή του με τον Κωνσταντίνο Κοτσάτο.

Εκεί όπου συμφώνησαν ώστε ο εφοπλιστής και ένας εκ των δυο ηγετών της μπασκετικής ΑΕΚ να κατέβει επικεφαλής ψηφοδελτίου -με τη δική του στήριξη. Κάτι που -με δεδομένο και το ότι έχουν κάνει ήδη στην άκρη οι Έρτσος και Γεωργαντζόγλου (οι οποίοι φέρονταν διατεθειμένοι να διεκδικήσουν την προεδρία) και το ότι η ORIGINAL θα τον υποστηρίξει- αναμένεται να φέρει στον έλεγχό του και το σωματείο.

Κι όλα αυτά την ώρα που ο Μελισσανίδης δεν παραλείπει να «ψάχνεται» ακόμα και για το τεχνικό μέρος του πρότζεκτ του γηπέδου. Διατηρεί, λοιπόν, τις επαφές του με τον αρχιτέκτονα της «Αγιά-Σοφιάς», Στέλιο Αγιοστρατίτη, αλλά ζητά τη γνώμη και άλλων αρχιτεκτόνων και κατασκευαστικών εταιρειών. Τόσο πολύ, ώστε να μην αποκλείεται ακόμα και η δημιουργία νέου σχεδίου -αν χρειαστεί- πάνω στον υπάρχοντα νόμο.

Άλλωστε ο Δήμος, δια των δηλώσεων της Έφης Αποστολάκη στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 έχει κάνει σαφές πως τον περιμένει να συζητήσουν και θα τον στηρίξει στην προσπάθεια να επιστρέψει η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και σε αυτό το μέτωπο δε -όπως και σε όλα τα προαναφερόμενα- ο Μελισσανίδης αναμένεται να κορυφώσει τις ενέργειές του αμέσως μετά τις ολιγοήμερες διακοπές του Πάσχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x