Stoiximan Super League

Προχωράει για αγορά του Οικονόμου η ΑΕΚ

Το θέμα της αγοράς των δικαιωμάτων του Έλληνα κεντρικού αμυντικού αναμένεται να ολοκληρώσει σύντομα η «Ένωση».

Μετά τον Τάσο Μπακασέτα που παρέμεινε στην ομάδα, της ανανέωσης του συμβολαίου του Έλντερ Λόπες και την ανακοίνωση της απόκτησης του Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, η ΑΕΚ προχωράει το θέμα της παραμονής του Μάριου Οικονόμου στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ.

Ο Έλληνας στόπερ έχει αποκτηθεί ως δανεικός από την «Ένωση» και οι άνθρωποι του συλλόγου αναμένεται να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την αγορά του από την Μπολόνια.

Όπως γράφει η Live Sport, στον «Δικέφαλο» θέλουν να ρίξουν τη ρήτρα του 1 εκατ. ευρώ που είχε συμφωνηθεί με την ιταλική ομάδα, ενώ παράλληλα φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία με τον διεθνή κεντρικό αμυντικό μέχρι το 2021.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x