Stoiximan Super League

Προχωράει για δύο ο Ρέμπε

Εν αναμονή της άφιξης του Ιβάν Σαββίδη είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, ώστε να προχωρήσει τις επαφές με μεταγραφικούς στόχους.

Τις επαφές για την απόκτηση άλλων δύο ποδοσφαιριστών έχει προχωρήσει ο Όλαφ Ρέμπε, ύστερα από την ανακοίνωση του Στέφαν Σβαμπ από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά» φαίνεται πως έχει εντοπίσει έναν αμυντικό που αγωνίζεται σε πρωτάθλημα της Δυτικής Ευρώπης και έναν στόπερ, ο οποίος αγωνίζεται σε ομάδα της συγκεκριμένης περιοχής.

Όπως γράφει η Live Sport, οι δύο παίκτες είναι ενήμεροι για το ενδιαφέρον των Θεσσαλονικέων και έχουν συζητήσει με τους εκπροσώπους τους το ενδεχόμενο μετακόμισής τους στην Τούμπα.

Το κασέ των παικτών, οι οποίοι είναι ελεύθεροι, ανέρχεται στις 800.000 ευρώ, μέσα στο πλαίσιο δηλαδή που έχει ορίσει ο Ιβάν Σαββίδη.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ αναμένεται εντός της εβδομάδας στην Ελλάδα, ώστε να προχωρήσουν μία σειρά από θέματα που αφορούν την ομάδα αλλά και άλλες επιχειρηματικές του δραστηριότητες στη χώρα μας.

Σε εκκρεμότητα παραμένουν τα θέματα του Βιεϊρίνια και του Μαουρίσιο, τα οποίοι θα ξεκαθαρίσουν με την άφιξη του ομογενούς επιχειρηματία, καθώς και οι δύο ποδοσφαιριστές περιμένουν να κάνουν μία τελική κουβέντα μαζί του για να λάβουν τις αποφάσεις για τις καριέρες τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x