Stoiximan Super League

Πρώτα προπονητής, μετά τα μεταγραφικά στην ΑΕΚ

Η εύρεση ενός προπονητή αποτελεί προτεραιότητα για τον Ίλια Ίβιτς, ο οποίος στη συνέχεια θα προχωρήσει για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ της ΑΕΚ.

Το θέμα του προπονητή βρίσκεται στο προσκήνιο για την ΑΕΚ.

Κάπως έτσι περνούν σε δεύτερο πλάνο οι όποιες μεταγραφικές συζητήσεις αφορούν την «Ένωση», αφού πρώτα πρέπει να βρεθεί ο τεχνικός που θα οδηγήσει την ομάδα στο β’ μισό της σεζόν και στη συνέχεια θα γίνει κουβέντα για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.

Από χθες το sport-fm.gr σας έχει ενημερώσει πως ο Ίλια Ίβιτς έχει κάνει ήδη επαφή με τον Μάρκο Νίκολιτς. Ο 40χρονος Σέρβος τεχνικός έλυσε χθες το συμβόλαιό του με την Βίντι και έχει μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ίβιτς αναζητεί έναν προπονητή που δεν θα είναι μεγαλύτερος από 55 ετών, θα είναι φιλόδοξος, να μην είναι κορεσμένος και δεν θα ψάχνει απλά ένα καλό συμβόλαιο.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο Ίλια Ίβιτς έχει ξεχωρίσει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών όλο αυτό το διάστημα, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα υπάρξει άμεσα κάποια εξέλιξη στο συγκεκριμένο μέτωπο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x