Stoiximan Super League

Πρώτα Τούμπα, μετά προπονητής στον Άρη

Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ βρίσκεται η προσοχή όλων στον Άρη, που συνεχίζει τις συζητήσεις για τον προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Απόλυτη προτεραιότητα αποτελεί στον Άρη το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, παρά την εκκρεμότητα που παραμένει στον πάγκο, μετά την αποχώρηση του Σάββα Παντελίδη.

Ο Τόλης Τερζής ανέλαβε τα ηνία του κιτρινόμαυρου συνόλου ως υπηρεσιακός και από την αρχή ήταν δεδομένο ότι θα οδηγήσει την ομάδα στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ώστε να υπάρξει ο χρόνος να βρεθεί ο κατάλληλος προπονητής που θα συνεχίσει το έργο του.

Τα περιθώρια, βέβαια, στενεύουν, αφού μετά το παιχνίδι στη Τούμπα οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να έχουν ανακοινώσει τον εκλεκτό τους.

Σύμφωνα με την «Live Sport», επικρατέστερος αυτή τη στιγμή είναι ο Μίχαελ Ένινγκ, ο οποίος έχει μιλήσει με τους Θοδωρή Καρυπίδη και Άγγελο Χαριστέα και αποτελεί την εισήγηση του τελευταίου, μετά την αρνητική έκβαση των συζητήσεων με τους Ιέρο, Γκούτι και
Κρέσπο.

Δεν είναι όμως ο μοναδικός που βρίσκεται στο προσκήνιο, αφού διαπραγματεύσεις υπάρχουν και με άλλον προπονητή, που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το όνομά του.

Παρά τα δημοσιεύματα, διάσταση στο οικονομικό υπάρχει με τον Ζεράρ Λόπες, ενώ ο Ντάνιελ Ράμος προτάθηκε αλλά δεν φαίνεται να απασχολεί τους ανθρώπους του συλλόγου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x