Stoiximan Super League

Πρωτάθλημα αλά... Ελβετία πρότεινε ο Βασιλειάδης

Ο Βασίλης Βέργης στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 μετέφερε τις σκέψεις του υφυπουργού Αθλητισμού για το πρωτάθλημα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ένα πρωτάθλημα με τέσσερις γύρους είναι στο μυαλό του Γιώργου Βασιλειάδη, κάτι που το πρότεινε και στη συζήτηση που είχε με τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού και των άλλων ομάδων που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Αυτό έκανε γνωστό ο Βασίλης Βέργης σήμερα το πρωί στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Αντεπίθεση», δίνοντας συνέχεια στο χθεσινό δημοσίευμα του "fosonline".

Ο υφυπουργός πρότεινε πρωτάθλημα δύο κατηγοριών Α1 και Α2 με δέκα ομάδες το οποίο όμως θα διεξάγεται σε τέσσερις γύρους, δηλαδή, όπως συμβαίνει και στην Ελβετία.

Μάλιστα, στην πρόταση αυτή, ο υφυπουργός εγγυήθηκε ότι θα υπάρχει και τηλεοπτικό συμβόλαιο με έσοδα αντίστοιχα αυτού που είχαν οι ομάδες με τη Nova, δηλαδή περίπου του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Στο σχέδιο αυτό υπήρξαν ποικίλες αντιδράσεις από τους εκπροσώπους των ομάδων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x