Stoiximan Super League

«Πρώτη επιλογή του Πινέδα η ΑΕΚ»

Την προτεραιότητα που έχει δώσει ο Ορμπελίν Πινέδα στην ΑΕΚ για να συνεχίσει την καριέρα του επιβεβαιώνει νέο μεξικανικό δημοσίευμα.

Στο κάτι παραπάνω από πρόσφορο έδαφος -τουλάχιστον από την πλευρά του παίκτη- για να κάνει η ΑΕΚ δικό της τον Ορμπελίν Πινέδα αναφέρονται τα ΜΜΕ της χώρας του. Ενώ η «Ένωση» παρουσιάζεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στη Θέλτα και να παλεύει για τον δανεισμό του Μεξικανού (με οψιόν αγοράς), εκείνος φέρεται να την προτιμά για να συνεχίσει την καριέρα του.

Αναφέρει λοιπόν χαρακτηριστικά η «laopinion.com»:

«Το μέλλον του Πινέδα είναι εντελώς αβέβαιο. Ο Μεξικανός μέσος υπέγραψε στη Θέλτα τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους. Σε έξι μήνες η ισπανική ομάδα δεν έμεινε ευχαριστημένη με την απόκτησή του και θα ήθελε δανεισμό σε άλλη ομάδα.

Από το Μεξικό, οι Τολούκα και Τσίβας ενδιαφέρθηκαν για τον ποδοσφαιριστή, αλλά για τον ίδιο προτεραιότητα είναι η παραμονή στην Ευρώπη.

Για τον Πινέδα, πρώτη επιλογή αποτελεί η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντίνος τεχνικός θα μπορούσε να κάνει τον Πινέδα να νιώσει ξανά σημαντικός. Ακολουθεί η Ράγιο Βαγιεκάνο, η οποία τις τελευταίες ώρες έχει μπει στη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x