Stoiximan Super League

Πρώτη φιλική ήττα για τον Αστέρα

Η ομάδα της Τρίπολης ηττήθηκε 2-0 από τη Χέρακλες επί ολλανδικού εδάφους.

Την ήττα με σκορ 2-0 από τη Χέρακλες, δεχόμενος τα δύο γκολ στην αρχή και στο τέλος του αγώνα, υπέστη ο Αστέρας Τρίπολης στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους.

Η ολλανδική ομάδα προηγήθηκε μόλις στο 4’ με τον Ζόκε και τέσσερα λεπτά αργότερα, οι Αρκάδες απείλησαν με τον Δουβίκα. Στο 33’ η Χέρακλες «άγγιξε» το δεύτερο γκολ, αλλά ο Τσίφτης αντέδρασε εντυπωσιακά και απέτρεψε το γκολ. Η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στον Αστέρα, που είχε τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση με τον Καλτσά, που μπήκε από πλάγια και σούταρε, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48’, οι Αρκάδες έχασαν άλλη μια μεγάλη ευκαιρία για το 1-1, αλλά ο Ιγκλέσιας από πλεονεκτική θέση, δεν μπόρεσε να σκοράρει. Παρά τις πολλές αλλαγές από τον Μπόρχα Χιμένεθ, ο Αστέρας είχε κι άλλες καλές στιγμές, ωστόσο, δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση. Αντ’ αυτού, στις καθυστερήσεις δέχθηκε και δεύτερο γκολ από τον Μέρκελ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0 υπέρ της Χέρακλες.

Η 11άδα του Αστέρα στο πρώτο ημίχρονο: Παπαδόπουλος (32' Τσιφτσής), Κώτσιρας, Βαλιέντε, Αντζουλάς, Κυριακόπουλος, Μπόρχα Φερνάντεθ, Καπίγια, Τζίμας, Γλέζος, Καλτσάς και Δουβίκας.

Η 11άδα του Αστέρα στο δεύτερο ημίχρονο: Τσιφτσής (60' Μιχαήλ), Βλάχος, Πασαλίδης, Χριστόπουλος, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Μπελόκ, Μαρκ Φερνάντεθ, Μπαστιάνος, Κανελλόπουλος, Κρέσπι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x