Stoiximan Super League

«Πρώτη» με νέα πρόσωπα

Υπό τις οδηγίες του Χουμπ Στέφενς πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν. Δοκιμάζεται ο ελληνικής καταγωγής Panaiotis Khartyadi.

Η πρώτη προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ, στις εγκαταστάσεις της Ν. Μεσήμβριας σηματοδότησε την έναρξη της προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Χουμπ Στέφενς και οι συνεργάτες του, στους οποίους πλέον συμπεριλαμβάνεται και ο Γιώργος Γεωργιάδης γνωρίστηκαν με όλους τους ποδοσφαιριστές του «Δικέφαλου του Βορρά» και έπιασαν -σε πιο χαλαρούς ρυθμούς- δουλειά.

«Θέλουμε να εντάξουμε προσεκτικά τους ποδοσφαιριστές στους αγωνιστικούς ρυθμούς, καθώς προέρχονται από αποχή τριών εβδομάδων και αυτές τις μέρες επίσης περνούν επίπονους εργομετρικούς ελέγχους. Οπότε μετά την πρώτη μας γνωριμία, θέλαμε απλά να τους επαναφέρουμε την αίσθηση της μπάλας», δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Σε αυτό πήρε μέρος και ο υπό δοκιμή, Panaiotis Khartyadi. Πρόκειται για ελληνικής καταγωγής, 20 ετών αριστερό εξτρέμ που αγωνιζόταν στην δεύτερη ομάδα της Λοκομοτίβ Μόσχας.

Στις προπονήσεις συμμετέχουν και οι νεαροί Κιοσέ, Σαββίδης, Κουλούρης, Ποζατζίδης, Πόζογλου, όπως επίσης και οι Τζανδάρης, Κάρτα (επέστρεψαν από δανεισμό).

Αντιθέτως απουσιάζουν οι Σαλπιγγίδης, Κατσουράνης, Τζιόλης, Κάτσε, Λάζαρ, Ιτάνζ, οι οποίοι εξασφάλισαν λίγες μέρες εξτρά άδεια, λόγω των υποχρεώσεων με τις Εθνικές ομάδες. Τέλος οι Κωνσταντινίδης-Πέλκας ακόμη έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων.

*Αύριο το πρωί θα περάσει το δεύτερο γκρουπ από εργομετρικό έλεγχο, ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στη Ν. Μεσημβρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x