Stoiximan Super League

Πρώτη προπόνηση με Λεβαδειακό ο Μπεν

Ο Μπεν Ναμπουχανέ, που έκανε την πρώτη του προπόνηση σήμερα, θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού για το υπόλοιπο της σεζόν στον Λεβαδειακό.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Λεβαδειακού πραγματοποίησε ο Μπεν Ναμπουχανέ. Ο 26χρονος επιθετικός από τις Κομόρες θα αγωνιστεί για το υπόλοιπο της σεζόν ως δανεικός στους Βοιωτούς, αφού δεν... χώραγε στον Ολυμπιακό.

Πλέον ο Άκης Μάντζιος θα έχει μία επιπλέον λύση για την επιθετική του γραμμή, ενώ ο Μπεν θα πάρει για πρώτη φορά παιχνίδια στα πόδια του μετά τον σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστών) που είχε υποστεί, όταν αγωνιζόταν ακόμη στη Βέροια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x