Stoiximan Super League

«Ψάχνει για σπίτι στο Οπόρτο ο Σίλβα»

Έντονη φημολογία στην Πορτογαλία, που θέλει την Πόρτο να κάνει το παν για να αποκτήσει τον Μάρκο Σίλβα. «Ψάχνει για σπίτι», γράφει η «Correio de Manha». Τι προσφέρουν οι «δράκοι».

Εντείνεται η φημολογία, από… Πορτογαλία μεριά, πως η Πόρτο όχι μόνο έχει βάλει στο μάτι τον Μάρκο Σίλβα, αλλά πλησιάζει στην απόκτησή του.

Οι «δράκοι» δεν πρόκειται να κρατήσουν στον πάγκο τους τον Ζοσέ Πεσέιρο και ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να είναι η πρώτη τους επιλογή.

Η «Correio de Manha» γράφει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο: «Ο Μάρκο Σίλβα είναι φαβορί για την Πόρτο. Ο πρώην προπονητής της Σπόρτινγκ πρόκειται να πάρει 600.000 ετησίως εφόσον υπογράψει και ήδη ψάχνει για σπίτι στο Οπόρτο».

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως ο Μάρκο Σίλβα έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει. Συν τοις άλλοις, λέγεται πως στο συμβόλαιο του Πορτογάλου υπάρχει όρος που προβλέπει να πληρωθεί ΚΑΙ η Σπόρτινγκ (1 εκατ. ευρώ) εφόσον επιστρέφει στην πατρίδα του πριν το καλοκαίρι του 2017.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x