Stoiximan Super League

Ψάχνει (και) τα λεφτά απ’ τα «στημένα»

Επίθεση σε όλα τα μέτωπα της ποδοσφαιρικής διαφθοράς παίζει ο Γιώργος Ανδρεάδης. Πέραν των υπολοίπων, ο ανακριτής θα ψάξει και τις διαδρομές των κερδισμένων χρημάτων στο στοίχημα από στημένα ματς.

Κάθε προέκταση του θέματος των στημένων αγώνων στην Ελλάδα σκοπεύει να διερευνήσει ο Γιώργος Ανδρεάδης.

Πέραν των ερευνών για τους εμπλεκόμενους στη χειραγώγηση παιχνιδιών, ο τακτικός ανακριτής φέρεται διατεθειμένος ν’ αναζητήσει και το ποιοι ωφελήθηκαν οικονομικά απ’ αυτά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «LiveSport», ο Ανδρεάδης θα ζητήσει τη συνδρομή της Τράπεζας της Ελλάδας και άλλων πιστωτικών ιδρυμάτων της χώρας, ώστε ν’ ανακαλύψει (βασιζόμενος στις σχετικές εκθέσεις της UEFA) τις διαδρομές του χρήματος από τα ύποπτα ματς.

Παράλληλα είναι πολύ πιθανό να καταθέσει αίτημα στο υπουργείο Δικαιοσύνης για να πάρει στοιχεία και από άλλες χώρες που συνεργάζονται με την Ελλάδα. Άλλωστε, θεωρείται δύσκολο να βγάλει άκρη με τις στοιχηματικές εταιρείες, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι τουλάχιστον αυτές που έχουν άδεια στη χώρα μας είναι υποχρεωμένες να του παράσχουν όσα στοιχεία ζητήσει.

Είναι τέτοια, δε, η ζέση με την οποία αντιμετωπίζει το ζήτημα, που ο Ανδρεάδης παρουσιάζεται αποφασισμένος ν’ αναζητήσει λύσεις ακόμα και σε χώρες, όπως η Μαλαισία και η Σιγκαπούρη, όπου δεν υπάρχουν διακρατικές συμφωνίες, αλλά θεωρείται συχνότατη η στοιχηματική δραστηριότητα σε ύποπτα παιχνίδια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x