Stoiximan Super League

Ψάχτηκε για στόπερ ο ΠΑΟΚ, αλλά…

Δεν είχε αίσιο τέλος η αναζήτηση του ΠΑΟΚ στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Το κενό του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες, επιχείρησε να καλύψει ο ΠΑΟΚ στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο «Δικέφαλος του Βορρά» - την ώρα που τα χρονικά περιθώρια ήταν στενά – εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τον Βάσκο Ρετζίνι της Σαμπντόρια.

Πρόκειται για 29χρονο αριστεροπόδαρο στόπερ, ο οποίος δεν υπολογιζόταν στην ομάδα του, η οποία ωστόσο δεν τον άφησε να αποχωρήσει ούτε με πώληση ούτε με δανεισμό σε άλλο σύλλογο.

Τελικά ο ΠΑΟΚ δεν ενισχύθηκε και πλέον ο Αμπέλ Φερέιρα συνεχίζει χωρίς απώλειες ή προσθήκες στο β’ μισό της σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x