Stoiximan Super League

Ψήφισε Κούγια, κανένα θέμα με Μπουτσικάρη στον Ατρόμητο

Η δικαστική διαμάχη με τον Παναθηναϊκό έκανε τον Ατρόμητο να ψηφίσει υπέρ του Αλέξη Κούγια για την προεδρία της Super League 1 ωστόσο δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Λεωνίδα Μπουτσικάρη.

Ο Ατρόμητος ήταν από τις ομάδες που επέλεξαν να ψηφίσουν υπέρ της υποψηφιότητας του Αλέξη Κούγια για την προεδρία της Super League 1, με την εξήγηση της απόρριψης του Λεωνίδα Μπουτσικάρη να έγκειται όχι στη δική του ανεπάρκεια αλλά στον… Παναθηναϊκό!

«Ναι μεν εκτιμούμε το πρόσωπο του Λεωνίδα Μπουτσικάρη, με τον οποίο δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και κάθε άλλο παρά υπάρχει θέμα αμφισβήτησης, αλλά το θέμα είναι… πρακτικό. Δεν μπορούμε να ψηφίσουμε την ομάδα με την οποία βρισκόμαστε στα δικαστήρια. Πήγαμε στην επιλογή κάποιου που είναι και ιδιοκτήτης ομάδας», ανέφεραν χαρακτηριστικά στην ομάδα των δυτικών προαστίων σχετικά με την σημερινή επιλογή τους στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας Αρχής.

Μάλιστα, στον Ατρόμητο επισήμαιναν πως δεν τίθεται ούτε και θέμα σύμπλευσης των Περιστεριωτών με κάποια πλευρά, κάνοντας αναφορά στην σημερινή παμψηφεί εκλογή της Κάτιας Κοξένογλου για τη θέση της αναπληρώτριας προέδρου της Super League 1…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x