Με αφορμή τα πολλά ερωτήματα στην εκπομπή «Οι Ρεπόρτερ», ο Κώστας Νικολακόπουλος προσπάθησε να αναλύσει στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πώς έχει το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό.

Πρώτον, διάθεση του Ολυμπιακού είναι να συνεχίσει τη σεζόν με τον Μίτσελ (που θα είναι κανονικά στον πάγκο τη Δευτέρα) , αλλά από εκεί και πέρα, ένα θέμα προπονητή έχει πάντα τη δική του δυναμική, υπό την έννοια ότι θα είναι διαφορετικό να παίξει καλά και να κερδίσει η ομάδα τη Δευτέρα τον Παναιτωλικό και διαφορετικό να στραβοπατήσει. Πάντως, η διάθεση του Ολυμπιακού ξεκάθαρα είναι να μείνει ο Ισπανός τεχνικός.

Δεύτερον, το τι θα γίνει την επόμενη σεζόν δεν είναι της ώρας να αναλυθεί. Άλλωστε δεν είναι δυνατόν για παράδειγμα, ο Ολυμπιακός να βγει και να πει τώρα ότι ψάχνει για προπονητή ενόψει της νεα χρονιάς, έχοντας μπροστά του άλλα 16 παιχνίδια.

Τρίτον, πάντα οι επιλογές σε τέτοιες περιπτώσεις είναι τρεις. Η μία να μείνει ο προπονητής, η δεύτερη να υπάρξει προσωρινή λύση και η τρίτη να αναλάβει κάποιος προπονητής από τώρα και για του χρόνου.

Τέταρτον, στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να πάρουν βιαστικές αποφάσεις, γιατί η όποια επιλογή γίνει τώρα μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη νέα σεζόν.

Πέμπτον, ήδη μέσα στη σεζόν έχει αλλάξει τρεις προπονητές και πηγαίνοντας σε τέταρτο σίγουρα δεν θα είναι η πιο καλή εξέλιξη από όποια πλευρά και αν το πάρουμε. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει προβληματισμος για την εικόνα της ομάδας και ειδικά για τη βαριά ήττα στο Κύπελλο.

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, είπε ότι ο Χάμες και ο Μπιέλ δεν είναι εύκολο να παίξουν, τουλάχιστον βασικοί, αλλά η συμμετοχή τους θα κριθεί οριστικά αύριο. Ο Ραμόν θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Ρέαμπτσιουκ και ο Μπα αναμένεται να επιστρέψει μετά από 3,5 μήνες, πιθανότατα και στην ενδεκάδα όχι μόνο στην αποστολή.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x