Stoiximan Super League

Ραντεβού με Θεοδωρίδη είχε ο Μαρινάκης

Συνάντηση με τον Θόδωρο Θεοδωρίδη φέρεται να είχε στο Μιλάνο, στο περιθώριο του τελικού του Champions League, ο Βαγγέλης Μαρινάκης,

Στο Μιλάνο για να παρακολουθήσει τον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Τον ισχυρό άνδρα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ συνόδευσε ο Γιάννης Βρέντζος και, όπως γράφει σήμερα η Live Sport, συναντήθηκε με τον Θόδωρο Θεοδωρίδη, με τον οποίο φέρεται να συζήτησε αρκετά και σημαντικά θέματα που τον αφορούν.

Το ένα είναι τα ανοιχτά μέτωπα που έχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το άλλο η επικείμενη απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Εν τω μεταξύ, μέσα στον Ιούνιο αναμένεται να εκδοθεί το βούλευμα από τον εισαγγελέα Εφετών, Σταμάτη Δασκαλόπουλο, με το οποίο θα προτείνει ποιοι από τους 35 κατηγορούμενος της περιβόητης υπόθεσης για τη σύσταση «εγκληματικής οργάνωσης» πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Αν ο Μαρινάκης δεν απαλλαγεί, τότε ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να προσφύγει στην UEFA και να κάνει καταγγελία με στόχο των αποκλεισμό του Ολυμπιακού από το Champions League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x