Stoiximan Super League

Ραντεβού την Τετάρτη

Στις 25 Ιουνίου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν. Τέλος του μήνα ξεκινάει το ταξίδι με πρώτη στάση την Πιερία και τελικό προορισμό το Όουστερμπικ της Ολλανδίας.

Το πρώτο ραντεβού τεχνικού τιμ και ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2014-15 δόθηκε την Τετάρτη 25 Ιουνίου (18:30) στο γήπεδο της Τούμπας. Υπενθυμίζεται ότι από την Πέμπτη προπονούνται οι Μάρτενς, Πόζογλου, Σαββίδης κάνοντας ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Αρχικά, οι παίκτες θα περάσουν από τα καθιερωμένα εργομετρικά τεστ. Στις 30 Ιουνίου η αποστολή θα αναχωρήσει για το Ελατοχώρι Πιερίας όπου θα παραμείνει μέχρι τις 07 Ιουλίου προκειμένου να πραγματοποιήσει το πρώτο κομμάτι της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Για τρεις ημέρες η ομάδα θα παραμένει στη Θεσσαλονίκη, ενώ στις 10 Ιουλίου θα αναχωρήσεις για το Όουστερμπικ της Ολλανδίας. Εκεί θα δουλέψει έως τις 27 Ιουλίου, καθώς θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εκεί άλλωστε θα δώσουν οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη τα πρώτα φιλικά, τα οποία ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, διότι δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x