Stoiximan Super League

Ράγισμα στη μύτη ο Γιαννούλης, ατομικό ο Μάτος

Σε ρυθμούς Κυπέλλου μπαίνει ο ΠΑΟΚ, με τέσσερις παίκτες να μένουν εκτός της σημερινής προπόνησης.

Μια τετράδα προβλήματα αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ, στην έναρξη της προετοιμασίας για τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ετοιμάζεται να… συνεχίσει να γράφει ιστορία, στοχεύοντας στο νταμπλ, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει αποθεραπεία και αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν στο ματς με τον ΠΑΣ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είχε στη διάθεσή του τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος αποκόμισε στο χθεσινό παιχνίδι ράγισμα στη μύτη και έκανε ατομικό, ενώ η κατάστασή του θα εκτιμηθεί αύριο.

Μόνος του προπονήθηκε και ο Λέο Μάτος, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις τις τελευταίες μέρες, ενώ το ατομικό τους πρόγραμμα συνεχίζουν και οι Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ .

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x