Stoiximan Super League

Ράσταβατς: «Ίσως υποσυνείδητα να υποτιμήσαμε τον ΠΑΣ»

Οι δηλώσεις του Μίλαν Ράσταβατς στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Αστέρα από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Ο Αστέρας γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 και έμεινε στην 6η θέση με 23 βαθμούς.

Ο Μίλαν Ράσταβατς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε πως πρέπει να τους γίνει μάθημα το σημερινό και ανέφερε πως ίσως υποσυνείδητα η ομάδα του να υποτίμησε τον αντίπαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού:

«Η ομάδα δεν είχε την απαραίτητη ενέργεια παρότι προηγηθήκαμε. Μετά ίσως θεωρήσαμε ότι ίσως το ματς θα ήταν πιο εύκολο, χάσαμε μέτρα και η αγωνιστική νοοτροπία μας δεν ήταν τόσο καλή.

Δυστυχώς η αντίδρασή μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε για να ξεπεράσουμε τη διάθεση που έδειξε ο αντίπαλος για να κερδίσει».


Και όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Να συγχαρώ τα Γιάννινα για τη νίκη, έδειξαν μεγαλύτερο επίπεδο ενέργειας και ήθελαν περισσότερο τη νίκη και προσπάθησαν περισσότερο.

Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, κάναμε αυτά που είχαμε πει, αλλά αυτό το γρήγορο γκολ είχε τα αντίθετα αποτελέσματα απ’ ό,τι θα περιμέναμε. Μπήκε στο μυαλό μας ότι κάναμε τη δουλειά και ότι δεν χρειαζόταν να το προσπαθήσουμε τόσο πολύ.

Μπορούμε να βρούμε δικαιολογίες για ό,τι έγινε σήμερα. Καταρχάς ερχόμασταν από καλά αποτελέσματα, με καλές εμφανίσεις και παιχνίδια με μεγάλη ένταση και είναι φυσιολογικό ότι δεν θα πάνε πάντα τα πράγματα όπως θέλουμε. Ένα μάθημα που πρέπει να πάρουμε από το σημερινό παιχνίδι, είναι ότι πρέπει να έχουμε την ίδια νοοτροπία σε όλη τη διάρκεια ενός αγώνα και όχι αν πάνε καλά τα πράγματα στην αρχή, να λέμε φτάνει ως εδώ η προσπάθεια.

Ένα πράγμα που είναι ξεκάθαρο είναι ότι έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με μεγάλο ενδιαφέρον και για τις θέσεις των playoffs και, αλλά και την παραμονή».


Για τον συνδυασμό βαθμολογικής θέσης Αστέρα και ΠΑΣ, το προβάδισμα της ομάδας του και αν λειτούργησε με τέτοιο τρόπο ώστε να υποτιμήσει τον αντίπαλο: «Σίγουρα το κάναμε. Όπως πήγε το ματς ίσως υποσυνείδητα έγινε κατά κάποιο τρόπο.

Η ομάδα των Ιωαννίνων γενικώς έχουμε δει ότι χάνει ευκαιρίες και σήμερα οι κλιματικές συνθήκες με τη βροχή ίσως να την ευνόησαν λίγο περισσότερο, λόγω στυλ παιχνιδιού που ακολουθεί. Αλλά εμείς έπρεπε να είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα και πρέπει να προσαρμοζόμαστε στις εκάστοτε συνθήκες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x