Stoiximan Super League

Ράσταβατς: «Κάναμε δυνατό παιχνίδι – Ο Πασχαλάκης ήταν απροσπέλαστος»

Ο Μίλαν Ράσταβατς μίλησε για το χθεσινό ματς του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ, σχολιάζοντας την εικόνα της ομάδας του, καθώς επίσης και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Ο Αστέρας ηττήθηκε με 1-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, με τον προπονητή των Αρκάδων, Μίλαν Ράσταβατς σε δηλώσεις να αναφέρει πως η ομάδα του έκανε ένα δυνατό ματς, ωστόσο ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου ήταν απροσπέλαστος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Metropolis:

«Κάναμε δυνατό παιχνίδι, παίξαμε σε υψηλό επίπεδο αλλά ήμασταν άτυχοι και αυτό μας στοίχισε. Μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

Για τον Πασχαλάκη: «Ήταν απροσπέλαστος και δεν μπορέσαμε να τον νικήσουμε. Όλα τα καταφέρναμε, φτάναμε μέχρι εκεί αλλά δεν μπορούσαμε να τον νικήσουμε».


Για την συνομιλία με τον Λουτσέσκου: «Αυτό που μας ενώνει είναι η Ξάνθη. Δουλέψαμε εκεί ο ένας μετά τον άλλο. Μιλήσαμε για εκείνη την περίοδο».


Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Δεν μπόρεσε να παίξει γιατί δεν του το επιτρέψαμε εμείς. Παίζει κατακτητικά, θέλει να έχει την μπάλα κοντά στο 65% και χθες, αν δεν κάνω λάθος, ήταν κοντά στο 46%. Από εκεί ξεκινήσαμε και δεν του αφήσαμε να κάνει αυτό που θέλει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x