Stoiximan Super League

Παράπονα Ράσταβατς για Σιδηρόπουλο: «Τα σφυρίγματά του έστειλαν το παιχνίδι σε άλλη κατεύθυνση»

Ο Μίλαν Ράσταβατς είχε πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου, λέγοντας πως τα σφυρίγματά του στο ματς του Αστέρα με την Κηφισιά έστειλαν το ματς σε άλλη κατεύθυνση.

Ο Αστέρας ηττήθηκε με 2-1 στην Τρίπολη από την Κηφισιά, αλλά έχει και παράπονα από τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου για την υπόδειξη πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων που έφερε την ανατροπή.

Κάτι που αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις του Μίλαν Ράσταβατς μετά το τέλος του αγώνα. Διότι σε μία από τις σπάνιες φορές του στα έξι χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα, ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε σε θέματα διαιτησίας, λέγοντας πως έπαιξε κόντρα τον Αστέρα και με τα σφυρίγματά του έστειλε το ματς σε άλλη κατεύθυνση.

«Εμείς και σήμερα κάναμε ό,τι μπορούσαμε καλύτερο. Σαφώς είχαμε και τις κακές στιγμές μας, αλλά τα σφυρίγματα του διαιτητή δεν μας άφησαν να παίξουμε αυτό που θέλουμε. Θεωρώ, πως ο διαιτητής σφύριξε σαφώς εις βάρος μας, σπρώχνοντας το παιχνίδι σε άλλη κατεύθυνση. Διότι βλέπω ότι δίνονται εύκολα εναντίον μας πέναλτι. Έτσι, είναι πάρα πολύ δύσκολο για εμάς να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Ο διαιτητής είναι μέρος του παιχνιδιού και κάθε απόφαση του, επηρεάζει την εξέλιξη του. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που μπορούμε, αλλά κάποιοι στέλνουν τα πράγματα σε άλλη κατεύθυνση», είπε στην κάμερα της NOVA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x