Stoiximan Super League

Ράσταβατς: «Θέλουμε να εντάξουμε στην ομάδα νεαρούς παίκτες που δεν είχαν ευκαιρίες»

Διαβάστε τι δήλωσε ο Μίλαν Ράσταβατς μετά το ματς του Αστέρα Τρίπολης με τον Βόλο.

Στην παραδοχή από ένα από μελήματά του στα παιχνίδια του Αστέρα Τρίπολης στα playouts θα είναι να δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες που μέχρι τώρα δεν τις είχαν στην κανονική διάρκεια προχώρησε ο Μίλαν Ράσταβατς σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Βόλο.

«Σίγουρα το κίνητρο είναι ένας σημαντικός ρόλος αλλά θεωρώ ότι δεν είναι τα πάντα. Θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται στα play out, μία δύσκολη διαδικασία από τη στιγμή που θέλουμε να εντάξουμε στην ομάδα, κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές που μέχρι τώρα δεν είχαν αυτές τις ευκαιρίες. Το να το κάνεις αυτό σε αυτές τις συνθήκες είναι λίγο δύσκολο. Κατά τη διάρκεια των επόμενων αγώνων θα μπορέσουν να έχουν περισσότερο χρόνο, περισσότερη προσαρμοστικότητα και θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.
Φάνηκε σήμερα ότι αυτό που παρουσιάσαμε δεν ήταν αρκετό, δυστυχώς είχαμε μόνο στιγμές, αυτό που χρειάζεται να έχουμε είναι σταθερότητα, καλές ενέργειες που να τις κάνουμε με μεγάλη επανάληψη είτε αφορά την επιθετική μας λειτουργία, είτε την αμυντική. Αυτό μας έλειψε σήμερα και είναι κάτι που θα το κυνηγήσουμε στους επόμενους αγώνες
», ανέφερε ο Σέρβος κόουτς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x