Stoiximan Super League

Ρενάρ στο sportfm.gr: «Δεν ήταν πέναλτι»

Ο τεχνικός διευθυντής της Σταντάρ Λιέγης, Ολιβιέ Ρενάρ, μίλησε στο sportfm.gr και παραδέχθηκε ότι το πέναλτι με το οποίο η ομάδα του μείωσε το σκορ με τον Παναθηναϊκό δεν έπρεπε να δοθεί.

Του Διονύση Δεσύλλα

Για δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι στο Europa League, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζεται εχθρικά από τη διαιτησία και τα σφυρίγματα, πρώτα από τον Ιταλό Μπάντι στο παιχνίδι με τη Θέλτα στο Βίγκο και στη συνέχεια από τον Πολωνό Στεφάνσκι στο χθεσινό παιχνίδι στη Λιέγη, δεν επιτρέπουν στο τριφύλλι να φύγει με ένα ή δυο σπουδαία ευρωπαϊκά "διπλά" από τις εν λόγω αναμετρήσεις.

inner

Το χθεσινό πέναλτι υπέρ της Σταντάρ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου κι ενώ το σκορ ήταν 2-0 υπέρ των "πράσινων", έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις. Μετά το τέλος του παιχνιδιού πλησιάσαμε τον τεχνικό διευθυντή των γηπεδούχων, Ολιβιέ Ρενάρ, με σκοπό να αποσπάσουμε κάποια δήλωση για την περίφημη, πια, φάση και όχι μόνο. Ο Βέλγος παλαίμαχος γκολκίπερ και τώρα επικεφαλής στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, αν και, αρχικά, ήταν διστακτικός στο να μιλήσει, στη συνέχεια πάνω στην κουβέντα που είχαμε μαζί του, παραδέχθηκε ότι κακώς δόθηκε το πέναλτι στη Σταντάρ.


«Για μένα είναι παράβαση και κόκκινη κάρτα», μας είπε, αρχικά, ο Ρενάρ αστειευόμενος, για να συνεχίσει: «Οχι, πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Δεν ήταν πέναλτι και δεν έπρεπε να δοθεί. Αυτό, όμως, έγινε και πέρασε. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ηταν ένα ωραίο ματς πάνω απ' όλα», πρόσθεσε στο sportfm.gr.

Στη συνέχεια, ο... βιαστικός να αποχωρήσει Ολιβιέ Ρενάρ, αναφέρθηκε και στο επόμενο ραντεβού των δυο ομάδων, στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας: «Θα δούμε τι θα γίνει, ακόμη έχουμε καιρό. Θα είναι, πάντως, μια δύσκολη αναμέτρηση εκεί. Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός και θα το δείξει περισσότερο μέσα στο γήπεδό του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x