Stoiximan Super League

Ρέτσος: «Να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο, η βραδιά είναι δύσκολη»

Ο Παναγιώτης Ρέτσος ζήτησε συγγνώμη για τη βαριά εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως άπαντες πρέπει να παλέψουν και να γυρίσουν την κατάσταση.

Ο Ολυμπιακός υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα μπροστά στο κοινό του «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της Κυριακής (05/11), γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 4-2 από τον ΠΑΟΚ για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά το τέλος του αγώνα, ο Παναγιώτης Ρέτσος, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για την ήττα αυτή, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η αποψινή βραδιά για τους «ερυθρόλευκους» είναι δύσκολη.

Παράλληλα, δήλωσε πως άπαντες στο «στρατόπεδο» της ομάδας θα παλέψουν για να γυρίσει η κατάσταση και να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες και τις επιτυχίες.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Ρέτσου:

«Το μόνο που θέλω να πω, επειδή είμαι χρόνια στην ομάδα, είναι ότι η βραδιά είναι δύσκολη. Σίγουρα θέλουμε να πούμε ευχαριστώ στους οπαδούς που ήταν μαζί μας έως το τελευταίο λεπτό. Να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο γιατί ήταν μία βαριά ήττα. Θα παλέψουμε και είμαι σίγουρος ότι θα το γυρίσουμε και θα καταφέρουμε αυτό που θέλαμε από την αρχή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x