Stoiximan Super League

Ροντινέι για Χάμες: «Θέλει να παίξει στη Βραζιλία, με ρώτησε πώς είναι τα πράγματα στη Φλαμένγκο»

Ο Ροντινέι μίλησε στην κολομβιανή έκδοση της «ΑS» για τον Χάμες Ροντρίγκες, λέγοντας πως επιθυμεί να παίξει στη Βραζιλία, ενώ τον ρώτησε και για την Φλαμένγκο, στην οποία άνηκε για επτά χρόνια.

Στην κολομβιανή έκδοση της «ΑS» μίλησε για τον Χάμες Ροντρίγκες ο Ροντινέι.

Ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού ανέφερε πως επιθυμία του 31χρονου αστέρα είναι να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας, ενώ πρόσθεσε πως τον ρώτησε και για την Φλαμένγκο, στην οποία άνηκε για επτά χρόνια, πριν μετακομίσει στους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Χάμες είναι ο πιο επιτυχημένος παίκτης στην Κολομβία, έχει πολλούς Βραζιλιάνους φίλους. Ήρθε ήδη στη Βραζιλία για να παίξει το Παγκόσμιο Κύπελλο, το Κόπα Αμέρικα. Ο Βιδάλ πάντα έλεγε στον Χάμες όταν ήταν στο Μόναχο ότι μια μέρα ήθελε να παίξει στη Βραζιλία, στη Φλαμένγκο και ο Χάμες θέλει επίσης να παίξει στη Βραζιλία. Του αρέσουν πολύ οι Βραζιλιάνοι.

Ο Χάμες θα αγωνιστεί σίγουρα σε ομάδα της Βραζιλία και να σας πω ότι με ρωτούσε, πώς είναι η Φλαμένγκο; και είναι φυσιολογικό, γιατί έζησα εδώ 7 χρόνια, ήρθα στον Ολυμπιακό μέσω της Φλαμένγκο», ανέφερε ακόμη ο Ροντινέι ξεκαθαρίζοντας πως παρά το ενδιαφέρον του Κολομβιανού να παίξει στη Βραζιλία, η απόφαση εξαρτάται από τον Χάμες και τον ατζέντη του. «Φυσικά και ρωτούσε, αλλά αυτός και ο μάνατερ του είναι αυτοί που θα αποφασίσουν πού θα πάνε. Μποταφόγκο, Κορίνθιανς, Παλμέιρας, Φλαμένγκο, πρέπει να πάρει την απόφαση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x