Stoiximan Super League

Ροντρίγκο: «Κρατάω τα θετικά, φεύγω με καλά συναισθήματα από τον ΠΑΟΚ»

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος επιβεβαίωσε πως θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, αποχαιρετώντας τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ιδιαίτερη σημασία είχε η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού (2-0) στην Τούμπα για τον Ροντρίγκο, ο οποίος σύντομα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο 29χρονος Βραζιλιάνος αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως φεύγει με τα καλύτερα συναισθήματα, ενώ ήταν χαρούμενος που τίμησε τα χρώματα της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ροντρίγκο:

Για το ότι ήταν ένα ιδιαίτερο ματς για τον εκείνον: «Αρχικά καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία. Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα, γιατί ήταν το τελευταίο μου. Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να τελειώσω αυτή την πορεία στον ΠΑΟΚ με μια νίκη. Είναι πολλά τα συναισθήματα που έχω μέσα μου».

Για τη νίκη επί του Παναιτωλικού: «Είναι αλήθεια ότι το προηγούμενο διάστημα ήταν δύσκολο για εμάς. Έπρεπε ο καθένας να βγάλει στο γήπεδο αυτό που πρέπει, αυτό κάναμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό».

Για τα συναισθήματα με τα οποία αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ: «Φεύγω με καλά συναισθήματα. Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο έντονη ομάδα που έχω αγωνιστεί στην καριέρα μου, ευχαριστώ τον προπονητή για τα καλά του λόγια, ήταν πάντα ειλικρινής απέναντι μου. Συζητήσαμε και αποφασίσαμε ότι το καλύτερο για εμένα είναι να φύγω, γιατί έχω και κάποια προβλήματα με την οικογένειά μου. Κρατάω τα θετικά, είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα στον ΠΑΟΚ και έχω μόνο καλά λόγια να πω για την ομάδα, για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x