Stoiximan Super League

Ροζ: «Θέλουμε νίκες για την τέταρτη θέση»

Ο Λίντσεϊ Ροζ μίλησε για το ματς του Άρη με τον Βόλο και τη συνέχεια των «κίτρινων» στο πρωτάθλημα.

Το μήνυμα του Λίντσεϊ Ροζ ενόψει του Άρης-Βόλος. Ο αμυντικός των «κίτρινων» μίλησε στην κάμερα της Nova ενόψει του αγώνα της Κυριακής (25/2, 19:30) για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League, αλλά και για τον στόχο της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά μίλησε για:
-το ματς με τον Βόλο και την επιστροφή των φίλων του Άρη στις κερκίδες του “Κλεάνθης Βικελίδης”: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Βόλος έχει αλλάξει προπονητή και δεν γνωρίζουμε πώς θα εμφανιστεί εναντίον μας. Από την άλλη, όμως, εμείς παίζουμε ξανά στην έδρα μας με τους φιλάθλους στο πλευρό μας κι αυτό το περιμένουμε με ανυπομονησία! Θέλουμε να νικήσουμε γι’ αυτούς, που επιστρέφουν μετά από πολύ καιρό».

-την ανεβασμένη ψυχολογία του Άρη: «Φυσικά, όταν νικάς, πάντα είσαι καλύτερα. Το ίδιο και όταν δεν χάνεις. Εμείς, όμως, είμαστε ο Άρης! Είμαστε μεγάλη ομάδα και πάντα παίζουμε για τη νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκη».

-την προσέγγιση του Άρη για το ματς: «Αυτό είναι κάτι που το δουλεύουμε. Ο προπονητής θα αναλύσει τον αντίπαλο, αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού τον δικό μας και αναλόγως θα προσεγγίσουμε τον αγώνα. Σίγουρα, πάντως, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη».

-τη συνέχεια της σεζόν: «Σε κάθε περίπτωση θέλουμε να νικήσουμε τον Βόλο γιατί είμαστε ο Άρης! Επιπλέον, παίζουμε στην έδρα μας. Στόχος μας είναι να πιάσουμε την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα. Στο φινάλε της περιόδου θέλουμε να είμαστε στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x