Stoiximan Super League

Ροζ: «Χαρούμενοι για την έξοδο στην Ευρώπη, είμαστε οικογένεια»

Χαρούμενος για την έξοδο του Άρη στην Ευρώπη είναι ο Λίντσεϊ Ροζ, o οποίος μίλησε για το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα του και χαρακτήρισε τη διασφάλιση της 3ης θέσης ως την καλύτερη στιγμή της σεζόν.

Στην εκπλήρωση του στόχου του Άρη, που ήταν η έξοδος στην Ευρώπη, στάθηκε μετά το τέλος του ματς (0-0) των «κιτρίνων» με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ο Λίντσεϊ Ροζ.

Ο στόπερ των Θεσσαλονικιών δήλωσε χαρούμενος για την παρουσία της ομάδας του στα προκριματικά του Europa Conference League, ενώ χαρακτήρισε τον Άρη ως οικογένεια, τη διασφάλιση της 3ης θέσης ως την καλύτερη στιγμή της σεζόν και την τελευταία ήττα (2-0) της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ , καθώς και εκείνη με την Κόλος Κοβαλίβκα (1-2) ως τις χειρότερες.

Αναλυτικά, ο Λίντσεϊ Ροζ μίλησε στην κάμερα της Nova για:

-τον απολογισμό της σεζόν: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν η Ευρώπη και τερματίσαμε τρίτοι. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Τελειώσαμε την χρονιά τρίτοι, εδώ στην Αθήνα, κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι.
Ήμασταν ομάδα. Μια πολύ καλή ομάδα. Είμαστε οικογένεια και παλεύουμε μαζί από την αρχή ως το τέλος. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Είμαστε οικογένεια και λειτουργούμε έτσι
».

-την καλύτερη και τη χειρότερη στιγμή της σεζόν: «Η χειρότερη στιγμή ήταν η ήττα από τον ΠΑΟΚ την τελευταία φορά, γιατί απογοητευτήκαμε, επειδή αξίζαμε περισσότερα. Όπως επίσης και το παιχνίδι με την Κοβαλίβκα. Ήταν στόχος μας η Ευρώπη και τον χάσαμε στην αρχή. Έπειτα, αλλάξαμε προπονητή και ήρθε ένας νέος. Έχτισε κάτι γύρω μας και πήραμε αρκετούς πόντους. Πολεμήσαμε όλοι μαζί. Παίξαμε ποδόσφαιρο, μας έδωσε ταυτότητα. Η καλύτερη ήταν σήμερα, που τελειώσαμε τη σεζόν στην 3η θέση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x