Stoiximan Super League

Ο εισαγγελέας εισηγήθηκε την αθώωση του Ιβάν Σαββίδη

Ο εισαγγελέας στο Εφετείο Θεσσαλονίκης, εισηγήθηκε την αθώωση του Ιβάν Σαββίδη για την εισβολή του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα το 2018.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (02/05) στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης για την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα το 2018.

Να θυμίσουμε πως πρωτόδικα, είχε επιβληθεί ποινή επιβληθεί ποινή φυλάκισης 25 μηνών με τριετή αναστολή στον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, απόφαση στην οποία είχε ασκήσει έφεση και εκδικάζεται σήμερα. Μάλιστα, κατηγορούμενος είναι και ο τότε αθλητικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά», Λούμπος Μίχελ.

Κατά τη σημερινή διαδικασία, κατέθεσαν, ο διαιτητής του συγκεκριμένου αγώνα, Γιώργος Κομίνης, ότε γενικός αρχηγός της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης.

Τη δική του εισήγηση κατέθεσε ο εισαγγελέας στο Εφετείο Θεσσαλονίκης, προτείνοντας την αθώωση του Ιβάν Σαββίδη, με την τελική απόφαση της έφεσης να αναμένεται εντός των επόμενων ωρών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x