Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Αδικείται από το αποτέλεσμα ο Άρης - Κλείνει άμεσα μεσοεπιθετικό»

O Aλέξης Σαββόπουλος αναφέρθηκε στο ματς του Άρη με την ΑΕΚ τονίζοντας πως οι Θεσσαλονικείς στάθηκαν άψογα δεδομένων των απουσιών, ενώ σχολίασε και την μεταγραφή μεσοεπιθετικού που αναμένεται.

Ο Άρης δεν τα κατάφερε στην «OPAP Arena», γνωρίζοντας ήττα με σκορ 3-0 από την ΑΕΚ, σε μία βραδιά που παρατάχθηκε με πολλές απουσίες ενώ έμεινε με δέκα παίκτες στο 60'.

Ο Αλέξης Σαββόπουλος μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM σχολίασε την εμφάνιση του Άρη στη Ν. Φιλαδέλφεια, τονίζοντας πως το αποτέλεσμα αδικεί τους Θεσσαλονικείς αν αναλογιστεί κανείς τις απουσίες τους και το πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ρεπόρτερ του Άρη αναφέρθηκε στο γεγονός πως και τα τρία γκολ προήλθαν από ατομικά λάθη, χαρακτηρίζοντας «θαρραλέα» την εμφάνιση του Άρη και τονίζοντας πως ο Άλαν Πάρντιου είχε στήσει σωστά την ομάδα.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο κακό πρόσωπο που έδειξε στο ματς ο Αντρέ Γκρέι αλλά και στην πολύ καλή εμφάνιση του Χουάν Ιτούρμπε, τον οποίο χαρακτήρισε κορυφαίο των «κιτρινόμαυρων» στο ματς.

Τέλος, μίλησε για τα μεταγραφική της ομάδας της Θεσσαλονίκης, σχολιάζοντας πως ο Άρης βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού, με τις εξελίξεις να αναμένονται το αργότερο μέχρι την Τρίτη, χωρίς να αποκλείεται η απόκτηση κι ενός παίκτη σε άλλη θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x