Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Απελευθερωμένος από τη λαιμητόμο του -6 ο Άρης»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος αναφέρθηκε στον άνεμο αισιοδοξίας που υπάρχει στον Άρη μετά την επιστροφή των έξι βαθμών.

Άλλαξε άρδην η ψυχολογία στον Άρη μετά την επιστροφή των έξι βαθμών από το CAS, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

«Έφυγε ένα πολύ μεγάλο βάρος από τον Άρη. Η ομάδα είναι απελευθερωμένη από τη λαιμητόμο του -6 και μπορεί να παίξει καλύτερα. Ήδη είχε έναν άλλο αέρα με την αλλαγή προπονητή και τώρα έχει ακόμη καλύτερη ψυχολογία, παρότι δεν έχουν λυθεί μεμιάς όλα τα αγωνιστικά του προβλήματα. Ο στόχος πλέον είναι η τρίτη θέση, ώστε να είναι κατοχυρωμένος και να αποφύγει το σενάριο να είναι τέταρτος αλλά να χάσει το εισιτήριο αν κατακτήσει το Κύπελλο ο Παναθηναϊκός ή η Λαμία», τόνισε και πρόσθεσε:

«Ο Μπούργος δουλεύει πάρα πολύ στο κομμάτι της ψυχολογίας. Είναι πολύ ομιλητικός, μιλά διαρκώς με τους παίκτες και δείχνει να έχει ένα χάρισμα σε αυτό. Αναμένουμε πολύ κόσμο στο ματς με τον Ολυμπιακό, γιατί κι ο κόσμος έχει πλέον άλλη ψυχολογία. Ο Γκαρσία και ο Σούντγκρεν θα είναι εκτός, ενώ ο Μπερτόγλιο μάλλον θα είναι στην αποστολή, δεν αναμένουμε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. Γκάμα και Ιτούρμπε διεκδικούν μια θέση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x