Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Με εξάποντο κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ο Άρης κάνει μεγάλο βήμα για την Ευρώπη»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος χαρακτήρισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM πολύ σημαντικά τα δύο «κολλητά» εντός έδρας ματς του Άρη στα πλέι οφ με Παναθηναϊκό και Άρη και αναφέρθηκε στο μέλλον του Μπερτόγλιο στην ομάδα.

Αν ο Άρης αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα τότε θα βάλει τις βάσεις για την επιστροφή του στην Ευρώπη του χρόνου, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

«Η πρώτη αγωνιστική είναι δύσκολη, ενώ είναι πολύ σημαντικά τα δύο παιχνίδια που έχει ο Άρης στην έδρα του. Με Παναθηναϊκό και ΠΑΣ, αν πάρει ένα εξάποντο θα έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για την Ευρώπη. Εννοείται ότι θα παλέψει και το ματς με τον Ολυμπιακό, απελευθερωμένος και χωρίς άγχος, αλλά δεν είναι εύκολο να πάρεις δεύτερη σερί φορά αποτέλεσμα απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Το καλό για τον Άρη είναι ότι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν επίσης δύσκολα παιχνίδια στο ξεκίνημα. Θέλει να διατηρήσει το ότι δεν δέχεται πολλές φάσεις και να γίνει πιο αποτελεσματικός στις ευκαιρίες που κάνει μπροστά», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι οι «κίτρινοι» ξεκινούν τα πλέι οφ απαλλαγμένοι από τα προβλήματα, αφού μπήκε και ο Μπερτόγλιο -από την παρουσία του οποίου στα ματς θα κριθεί το αν θα ανανεωθεί και το συμβόλαιό του, καθώς πλέον έχει ρίξει και τις απαιτήσεις του.

Ενώ σε επίπεδο 11άδας, ο Σαββόπουλος επισήμανε ότι ο Μπερτόγλιο θα είναι στο βασικό σχήμα του Άρη, ενώ ο Ματέο Γκαρσία γυρίζει μεν αύριο αλλά θα είναι νοκ άουτ.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x