Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Βρίθει ποιότητας μεσοεπιθετικά αλλά έχει προβλήματα πίσω ο Άρης»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην ηγετική εμφάνιση του Μαντσίνι, τις πολύ καλές μονάδες του Άρη μεσοεπιθετικά αλλά και στα… θέματα που έχει στα μετόπισθεν.

«Φωτιά» μπροστά αλλά με… ζητήματα πίσω παρουσιάστηκε ο Άρης απέναντι στον Λεβαδειακό όπως τόνισε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Αλέξης Σαββόπουλος, κάνοντας ειδική μνεία στα «κατορθώματα» του Ντάνιελ Μαντσίνι.

«O Άρης βρίθει ποιότητας μεσοεπιθετικά, έχει μονάδες που μπορούν να ξεκλειδώσουν ένα ματς με τέτοιες ομάδες. Χθες το έκανε ο Μαντσίνι, με δύο τελειώματα ενδεικτικά της κλάσης του. Σε ένα σύνολο γενικά καλών μονάδων ψάχνει τον ρόλο του, να δείξει ότι παραμένει ο ηγέτης. Ο Άρης πάντως έδειξε προβλήματα μεσοαμυντικά, αλλά ο Λεβαδειακός δεν μπορούσε να τον ακολουθήσει, ενώ θύμισε Γκόμελ, ειδικά στο διάστημα μετά το cooling break και μέχρι το ημίχρονο. Έγινε πιο ορθολογικός στο δεύτερο ημίχρονο και καθάρισε με τον Γκρέι που είναι ο ορισμός του σέντερ φορ», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στην κακή εμφάνιση του Νταμπό και σε αντιδιαστολή στην πολύ καλή απόδοση του Μανού Γκαρθία, που δείχνει ότι πρέπει να βρει άμεσα ρόλο στους «κίτρινους».

Ο Σαββόπουλος επισήμανε ότι είναι εμφανής η απώλεια του Σάσα, ωστόσο δεν είναι εύκολο ο Άρης να βρει αντικαταστάτη σε αυτό το χρονικό σημείο.
Ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x