Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Η στάση Μπούργος δηλώνει ότι είναι χολωμένος με τον Άρη - Αύριο κληρώνει για Πάλμα»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM την αλλαγή στάσης του Χερμάν Μπούργος, με τον Άρη να κινείται πλέον δικαστικά, ενώ μίλησε και για τη συμμετοχή του Πάλμα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το «διαζύγιο» του Άρη με τον Χερμάν Μπούργος, που κάθε άλλο παρά συναινετικό θα είναι, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Αλέξης Σαββόπουλος.

«Ενώ όλα έδειχναν πως το θέμα θα λυνόταν άμεσα, ο Μπούργος άρχισε να εγείρει διάφορες αξιώσεις, μέχρι που χθες, ξαφνικά, ζήτησε ολόκληρο το φετινό συμβόλαιο που είναι 300.000 ευρώ ενώ είναι και πληρωμένος. Προφανώς, δηλώνει χολωμένος με αυτή την στάση, το μεγαλύτερο πρόβλημα το δημιουργεί η κόρη του που είναι και δικηγόρος του. Ενώ φαινόταν ότι οι δύο πλευρές θα πάνε σε ένα φιλικό διαζύγιο, μετά από τέσσερις ημέρες ο Άρης σταμάτησε τις συζητήσεις και φαίνεται ότι θα πάει δικαστικά, έχει κάνει ήδη καταγγελία στο αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε και στην… επόμενη ημέρα, με τον Βελάθκεθ και το επιτελείο του να είναι σε πρώτο πλάνο αφού οι κίτρινοι» κατέθεσαν την πρότασή τους και στο οικονομικό σκέλος και από Δευτέρα λογικά θα υπάρξει συμφωνία.

Ο Σαββόπουλος επισήμανε ότι ο Οντουμπάγιο είναι δεδομένα εκτός μάχης για το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ και οριακά θα προλάβει το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ για τον Πάλμα σημείωσε πως θα πρέπει να περιμένουμε την αυριανή προπόνηση.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x