Το δικό του σχόλιο για τη βαριά εκτός έδρας ήττα του Άρη με σκορ 3-0 από τον ΟΦΗ στην Τρίπολη για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League, έκανε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.
Ο ρεπόρτερ των «κίτρινων» χαρακτήρισε το αποψινό ματς ως ένα «εκκωφαντικό πισωγύρισμα» της ομάδας, τονίζοντας πως η σοκαριστική αυτή ήττα αποτελεί μια... μεγαλοπρεπέσταση σφαλιάρα και το τέλος του «μήνα του μέλιτος» για τον Μανόλο Χιμένεθ.
Παράλληλα, στάθηκε στις λάθος επιλογές του Ισπανού τεχνικού στην ενδεκάδα, στην κάκιστη εμφάνιση του Διούδη, αλλά και στο ότι ο Άρης πρέπει να διαγράψει αυτό το ματς, αφού τίποτα δεν μπορεί να κρατήσει από αυτό το παιχνίδι.
Aκούστε το σχόλιο του Αλέξη Σαββόπουλου στο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.
Διαβάστε Επίσης
Χιμένεθ: «Μια μέρα που πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη - Δεν κάναμε τίποτα καλά» Έκοψε τη φόρα του Άρη και έκανε ιδανική πρεμιέρα η Καρδίτσα! Aπίθανη «φάβα»: Ο Κουέστα δέχθηκε γκολ πίσω από το κέντρο στην Τουρκία «Τρέλα» στις τάξεις των φίλων του Άρη: Ολοταχώς για sold out το παιχνίδι με το Αμβούργο Γεμάτο Πανιώνιο και Άρη το Top-10 της 1ης αγωνιστικής στο EuroCup!Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






