Το ρεπορτάζ του Άρη μετέφερε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Πρεσάρισμα».
Αναφέρθηκε στις μεταγραφικές υποθέσεις που απασχολούν τους κίτρινους επισημαίνοντας ότι οι εξελίξεις τρέχουν καθώς οι υπεύθυνοι της ομάδας θέλουν να έχουν τελειώσει ένα μεγάλο μέρος των μεταγραφή αν όχι όλες το συντομότερο δυνατό.
Αρχικά, επεσήμανε ότι ο Φατινγκά θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Άρη, καθώς έχει επέλθει συμφωνία με την Γάνδη ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.
Ο Αλέξης Σαββόπουλος επεσήμανε τα θέματα υγείας που είχε ο παίκτης και επεσήμανε ότι οι άνθρωποι του Άρη έχει κάνει έρευνα γύρω από αυτά και δεν τον ανησυχεί.
Πρόσθεσε ότι μετά την απόκτηση αυτή του Φατινγκά ο Άρης τρέχει για παίκτες στη μεσαία γραμμή καθώς εκεί υπάρχει μεγάλη ανάγκη ενώ την ίδια στιγμή υπάρχει και έντονη κινητικότητα για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα καθώς μετά τον Κουέστα δεν υπάρχει δεύτερος παίκτης που να αγωνίζεται στη θέση αυτή.
Ακούστε το σχετικό απόσπασμα στο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.