Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Έχασε πολύ σημαντική ευκαιρία ο Άρης»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος σχολίασε τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Άρη να προχωρήσει στο Conference League και τις προεκτάσεις της.

Για σημαντική χαμένη ευκαιρία του Άρη μετά τον αποκλεισμό από την Αστάνα μίλησε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Άρης έχασε μια πολύ σημαντική ευκαιρία. Άξιζε την πρόκριση βάσει της εικόνας του χθες και έχοντας την Κουόπιο μπροστά του θα μπορούσε να πάει στα playoffs. Μέχρι τότε, δε, θα είχε τη δυνατότητα να ενισχυθεί και να βελτιωθεί με την πάροδο του χρόνου. Ενδεικτικά για την Αστάνα ήταν το 25ο ματς της σεζόν και για τον Άρη μόλις το δεύτερο. Κι όμως, έστω κι έτσι και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα είχε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες στην παράταση, αλλά το αχρείαστο φάουλ του Χαΐροβιτς έδωσε την ευκαιρία στην Αστάνα να μπει στην περιοχή», τόνισε.

«Ο Μάντζιος μάζεψε τους παίκτες στο κέντρο και τους είπε ‘δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια. Η σεζόν τώρα ξεκινάει, πάμε να την κάνουμε καλύτερη από την περσινή’. Δεν ξέρουμε ακόμη πώς θα επηρεάσει ο αποκλεισμός τον σχεδιασμό, αν και πέρσι ο Καρυπίδης το πήρε πάνω του και γκάζωσε. Ο Φαμπιάνο έδειξε εξαιρετικά στοιχεία, αλλά ο Άρης ψάχνει έναν ακόμη καλό αμυντικό. Περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι υποθέσεις με τον Ιτούρμπε και τον Λουμόρ και θα δούμε τι θα γίνει με τον σέντερ φορ», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x