Δύσκολο έργο περιμένει τον Άρη στην Νίκαια, που καλείται ωστόσο να κερδίσει τον Ιωνικό για να μην… μπλέξει κι άλλο, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.
«Δεν θα έχει εύκολο έργο σήμερα ο Άρης, παίζει σε ένα μικρό γήπεδο, με πολλούς νέους παίκτες, με την υποχρέωση στις πλάτες τους να κερδίσουν. Έχει βάλει πολύ νωρίς πίεση στην πλάτη του ο Άρης και με το -5 να κρέμεται πάνω από το κεφάλι του», είπε μεταξύ άλλων.
Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Λούμορ θα μείνει έναν μήνα εκτός, κάτι που συνιστά πρόβλημα για τους «κίτρινους» καθώς ο Γκάνεα δεν υπολογίζεται από τον Άκη Μάντζιο για το αριστερό άκρο της άμυνας.
Ενώ ο Σαββόπουλος αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι της σημερινής αναμέτρησης, καταγράφοντας τα δεδομένα για την 11άδα του Άρη.
Ακούστε εδώ το ηχητικό:
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






