Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Έχει δείξει ότι τον έχει τον ΠΑΟΚ ο Άρης – Πιθανότατα εκτός ο Σούντγκρεν»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην ψυχολογία που έχει αποκτήσει στα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Άρης, ενώ αναφέρθηκε στις απουσίες και στον Χερμάν Μπούργος, που δείχνει να έχει πλάνο.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος για τον Χςερμάν Μπούργος, επισημαίνοντας παράλληλα πως πολλά θα κριθούν και από τα «εργαλεία» που θα του προσφέρει ο Άρης για να δουλέψει.

«Είναι μια προσωπικότητα που θα μας απασχολήσει ο Μπούργος. Το θέμα είναι τι συνθήκες θα βρει και τι εφόδια θα του δώσει το κλαμπ. Το είπε και ο ίδιος ότι θέλει να τα αλλάξει όλα. Ο Άρης βέβαια δεν είναι Ατλέτικο, αλλά φαίνεται ότι έχει όρεξη, ένα πλάνο. Πείστηκε από αυτά που του είπε ο Θόδωρος Καρυπίδης, έρχεται με ένα πλήρες επιτελείο που ξέρει, εμπιστεύεται και θα τον βοηθήσει στην καθημερινότητα της ομάδας», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι είναι σημαντικό πως ο Αργεντινός προπονητής δεν… μάσησε από το ενδεχόμενο οι «κίτρινοι» να μην μπορέσουν να κάνουν μεταγραφές.

Με αφορμή το κυριακάτικο ντέρμπι, ο Σαββόπουλος επισήμανε ότι ο Άρης «τον έχει» τον ΠΑΟΚ, όπως έχει δείξει και εντός αλλά και εκτός έδρας, ενώ θα ποντάρει πολλά και στο ότι θα έχει ξανά κόσμο στο γήπεδο.

Τέλος, στα αγωνιστικά τόνισε πως εξασθενεί η πιθανότητα επιστροφής του Σούντγκρεν, με τον Σάκιτς να παίζει δεξιά στην άμυνα. Επίσης εκτός θα είναι και ο Ντουκουρέ, με τον Γκάμα να μένει στον πάγκο και τον Φαμπιάνο αντιθέτως να επιστρέφει.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x