Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: Έχει μείνει ορφανός επιθετικά ο Άρης, θα δούμε πώς θα λειτουργήσουν τα γκάζια Καρυπίδη

Για το πρόβλημα στην επίθεση και την αντίδραση του Θόδωρου Καρυπίδη μετά τις πρόσφατες γκέλες του Άρη μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Πέμπτη (20/01) τη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας και θέλει να αφήσει πίσω του τις γκέλες με Παναθηναϊκό και Απόλλωνα Σμύρνης.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος στάθηκε στο επιθετικό πρόβλημα που έχουν οι «κίτρινοι», ειδικά με την απουσία του Καμαρά λόγω Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ο ρεπόρτερ τόνισε πως πιθανότατα ούτε ο ίδιος ο Άκης Μάντζιος δεν περίμενε ότι θα του λείψει τόσο ο Μαυριτανός επιθετικός, που μπορεί να μην πετυχαίνει πολλά γκολ αλλά έχει άλλη επίδραση στο παιχνίδι της ομάδας του.

Αναφορά έγινε και στα «γκάζια» του Θόδωρου Καρυπίδη μετά το 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον ισχυρό άντρα του Άρη να μένει στη Θεσσαλονίκη εν όψει του αγώνα με τη Λαμία.

Αναφορά έγινε και στα μεταγραφικά, με τον Πίρσμαν να πλησιάζει, την ώρα που οι Θεσσαλονικείς περιμένουν την απόφαση του CAS τον επόμενο μήνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x