Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Αποθέωση της τακτικής η νίκη του Άρη στην Τούμπα - Έχει τον τρόπο απέναντι σε Λουτσέσκου ο Μάντζιος»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος εξήρε τον Άκη Μάντζιο που έχει πάρει τον... αέρα του ΠΑΟΚ και του Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ τόνισε πως ο Λορέν Μορόν θυμίζει λίγο τον Χαβιέ Καμπόρα.

Ο Άρης ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, επικρατώντας 1-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα στην πρεμιέρα των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Αλέξης Σαββόπουλος μεταφέροντας το κλίμα και το… τρίτο ημίχρονο του αγώνα στην εκπομπή «ΠΡΕΣΑΡΙΣΜΑ», αποθέωσε τον Άκη Μάντζιο για την τακτική προσέγγιση στο ματς και συνολικότερα για την εικόνα που εμφανίζει ο Άρης.

«Έχει Έχει βρει τον τρόπο απέναντι σε ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου ο Μάντζιος. Σε 11 ματς με αντίπαλο τον Λουτσέσκου έχει 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες, οι ήττες έχουν έρθει με παλιές ομάδες όχι με τον Άρη. Ακολούθησε πιστά το πλάνο του Μάντζιου ως το τέλος ο Άρης, σχετικά εύκολα πήρε το παιχνίδι σε μια αποθέωση της τακτικής και της προσήλωσης σε πλάνο. Αλλά είναι και μια αποθέωση και του εκπληκτικού φορ που έχει ο Άρης.

Θυμίζει λίγο Κάμπορα ο Μορόν, να δούμε πως θα καταφέρει να τον κρατήσει ο Άρης μετά το καλοκαίρι. Ο Μοντόγια εξελίσσεται σε αμυντικό εξολοθρευτή, εξαφάνισε Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, το ίδιο έχει κάνει με τον Ελίασον και με άλλος παίκτες.

Μετά το τέλος του αγώνα, υπήρξε ένα δώρο του Μάντζιου στους παίκτες και τους έδωσε πέντε ημέρες ρεπό»
, είπε μεταξύ άλλων.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x