Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Έχει χαλάσει το μυαλό του ο Πάλμα – Αδιανόητο να ξεκινήσει χωρίς αυτούς ο Άρης»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM στην περίπτωση του Πάλμα που ταλαιπωρεί τον Άρη και ξεκαθάρισε ότι πρέπει να έρθουν εξάρι, εξτρέμ και φορ πριν τις 12 Ιούνη που αρχίζει η προετοιμασία.

Τα δεδομένα αναφορικά με την περίπτωση της πώλησης ή όχι του Λουίς Πάλμα από τον Άρη κατέγραψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

«Έχει αρχίσει και με κουράζει λίγο αυτό με τον Πάλμα. Έχει χαλάσει το μυαλό του, ξυπνάει και κοιμάται με το που θα συνεχίσει την καριέρα του. Δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Άρη για άλλα τρία χρόνια, έχει να διαχειριστεί μια κατάσταση λίγο μπερδεμένη. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Άρης δεν μπορεί να βρει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ που θέλει από ευρωπαϊκές ομάδες, γιατί και ο ίδιος ο παίκτης δεν θέλει να επιστρέψει στην Αμερική. Σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον και από την Κοπεγχάγη και την Άντερλεχτ και άλλες ομάδες, πλην όμως καμία δεν μπορεί να πλησιάσει τα νούμερα. Πάντως και ο Πάλμα δήλωσε ότι θα είναι κανονικά στην προετοιμασία», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι είμαστε εν αναμονή κάποιων πρώτων κινήσεων που θα μας δείξουν τι έχει στο μυαλό του ο Παλίκουτσα, την διαπραγματευτική του ικανότητα αλλά και το δίκτυο επαφών του, όσον αφορά τους μεταγραφικούς στόχους των «κίτρινων».

Ο Σαββόπουλος χαρακτήρισε αδιανόητο να ξεκινήσει προετοιμασία ο Άρης και να μην έχει ένα εξάρι, έναν εξτρέμ και τουλάχιστον τον έναν από τους δύο φορ που θέλει.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x